flag gb

  • Global Footprint

Om Global Footprint

Global Footprint föddes ur en frustration över att jag själv kände att jag fastnat i ekorrhjulet och inte fullt ut levde som jag lärde. Dessutom upplevde jag att världen höll på att utvecklas i fel riktning vad gäller hållbarhetsfrågor, så det var dags för mig att göra något åt det.

Så utifrån mina egna gedigna erfarenheter av internationella affärer, offentlig verksamhet och ledarskap vill jag bidra till en mer hållbar utveckling i världen. Men ensam är inte stark, så min vision är att Global Footprint ska lämna bestående intryck som ger förändrat uttryck och minskat avtryck för att vi tillsammans ska skapa en bättre värld. Där Global Footprint faciliterar processer för att få detta att hända.

Möt Yvonne Rosmark 

Yvonne är en kreativ entreprenör och visionär som brinner för att kombinera affärsnytta med samhällsnytta. Med över 20 års erfarenhet som chef och ledare i både privat näringsliv och offentlig verksamhet ser Yvonne sig som en brobyggare mellan dessa.

Yvonne är en värderingsstyrd ledare som tror på individens inneboende kraft och att vi klarar så mycket mer om vi bara får rätt förutsättningar. Hon är nyfiken, energisk och gillar samtal med lite spänst. Yvonne utgår från det faktum att när människor mår bra så kan vi också prestera bra och att det vi fokuserar på växer.

Yvonne är grundare av i företaget Global Footprint som erbjuder affärsutveckling där hon vill göra ett så litet avtryck som möjligt på jordens resurser och ledarutveckling där vi vill göra ett så stort intryck som möjligt utifrån goda värderingar.

  • Jag har mött 100-tals chefer, föreläsare och konsulter i mitt yrkesliv. Yvonne Rosmark är en av de få som gjort ett så stort intryck på mig. Hon har berört mig både känslomässigt och till förnuftet. Det hon förmedlar handlar om ett gott liv och ledarskap. Yvonne är både underhållande, inspirerande och klok. Hon framhåller att synliggöra individen i företagets organisation. Jag rekommenderar därför alla att ta hjälp av Yvonne för att förverkliga sina visioner.
    Per Oddman, Skribent Affärsstaden

  • Som småföretagare tar den dagliga driften oftast allt fokus. Mina inspirerande samtal med Yvonne har hjälpt mig att ”lyfta blicken” och jobba med bolagets visioner och strategier mycket mer konkret i verksamheten.
    Karin Jakobsson, Vegangodis

  • Yvonne har varit ett väldigt viktigt stöd för mig i min resa mot mina drömmar och mål. Genom våra samtal, där hon varit genuint lyhörd och närvarande, har jag kunnat prioritera rätt uppgifter och fokusera på det som leder mig vad jag vill åstadkomma. Jag vill starkt rekommendera Yvonne som coach.
    Sam Issa, Tailormate

Global Footprint AB
Hamngatan 6A, lgh 1402
582 26 LINKÖPING

Yvonne Rosmark
070-376 02 44
yvonne.rosmark@globalfootprint.se

På gång? Följ oss på Facebook
Följ mig på Facebook