flag gb

  • Global Footprint

Föreläsningar

Yvonne utgår från sina egna erfarenheter och berättar med humor och värme om sin egen resa och hur hon har gått i livets skola och fått lära sig att hantera såväl framgång som motgång. Hon lyfter ämnen som hon själv brinner för i form av ledarskap, hållbarhet och livsfrågor.


Vad är viktigt på riktigt?

Yvonne utgår från sina egna erfarenheter och berättar med humor och värme om sin egen både yttre och inre resa i livets skola där hon fått lära sig att hantera såväl framgångar som motgångar.


Globala Fotavtryck

Yvonne berättar om sin resa till Sydamerika och de lärdomar hon gjorde av att själv resa runt i Sydamerika i 10 veckor. Fantastiska bilder varvas med intressanta händelser och reflektioner kring lärdomar från både en yttre och inre resa.


Skapa ett hållbart liv - hitta din inre drivkraft

Yvonne utgår från sin egen inre resa att hitta sin inre drivkraft och kombinerar det med  ledarskap- och hjärnforskning vilket förhoppningsvis ger dig inspiration och egna mjuka verktyg att ta med dig hem för att själv ge dig ut på din resa efter din inre drivkraft och därmed skapa ett mer hållbart liv.


Hållbarhet i vardagen

Yvonne reflekterar över hur vi kan leva mer hållbart i vardagen. Hon utgår från sin egen hållbarhetsresa och resonerar kring vilka möjligheter och konsekvenser de har gett i hennes liv.


Att starta eget

Yvonne berättar om hur det är att starta eget utifrån sin egna erfarenheter att gå från anställd till att bli egenföretagare. Hon ger dig också lite tips och tricks på vad du behöver tänka på som egen företagare.


Önska din drömföreläsning!

Yvonne erbjuder också föreläsningar utifrån dina önskemål utifrån ämnen kopplat till hennes erfarenheter från en internationell karriär, att gå från privat näringsliv till det offentliga eller att gå i livets skola och fatta medvetna beslut. Det är endast din fantasi som sätter gränserna!

 

  • Jag har mött 100-tals chefer, föreläsare och konsulter i mitt yrkesliv. Yvonne Rosmark är en av de få som gjort ett så stort intryck på mig. Hon har berört mig både känslomässigt och till förnuftet. Det hon förmedlar handlar om ett gott liv och ledarskap. Yvonne är både underhållande, inspirerande och klok. Hon framhåller att synliggöra individen i företagets organisation. Jag rekommenderar därför alla att ta hjälp av Yvonne för att förverkliga sina visioner.
    Per Oddman, Skribent Affärsstaden

  • Som småföretagare tar den dagliga driften oftast allt fokus. Mina inspirerande samtal med Yvonne har hjälpt mig att ”lyfta blicken” och jobba med bolagets visioner och strategier mycket mer konkret i verksamheten.
    Karin Jakobsson, Vegangodis

  • Yvonne har varit ett väldigt viktigt stöd för mig i min resa mot mina drömmar och mål. Genom våra samtal, där hon varit genuint lyhörd och närvarande, har jag kunnat prioritera rätt uppgifter och fokusera på det som leder mig vad jag vill åstadkomma. Jag vill starkt rekommendera Yvonne som coach.
    Sam Issa, Tailormate

Global Footprint AB
Hamngatan 6A, lgh 1402
582 26 LINKÖPING

Yvonne Rosmark
070-376 02 44
yvonne.rosmark@globalfootprint.se

På gång? Följ oss på Facebook
Följ mig på Facebook